Geslaagd concert Kunst Na Arbeid Lemele

Op vrijdag 5 april  jl. heeft Kunst Na Arbeid uit Lemele haar jaarlijkse uitvoering gegeven. Het thema van het  concert  was dit jaar “Goud van Oud”. De belangstelling was dit jaar ook weer erg goed, de zaal was tot de laatste stoel bezet.

Het concert werd geopend door voorzitter Hanneke Scholten waarna zij iedereen van harte welkom heette.  In haar welkomstwoord stond  Hanneke stil  bij de 3 leden die KNA het afgelopen jaar zijn ontvallen. Het openingsnummer You Raise Me Up” werd opgedragen aan Herman Kleinhorsman (sr), Jan Schoenmaker en Henk Dogger. Na dit mooie moment van herinnering nam ladyspreaker Jenneke van Doesburg de microfoon over om ieder nummer op geheel eigen wijze aan het publiek te introduceren.

Het orkest, onderleiding van Gert Wagenaar, trapte vol enthousiasme af met “The Univeral Rock Classics”  waarna de klassieker “A Whiter Shade of Pale” werd uitgevoerd.  Louise de Lange liet samen met de jeugdleden Xavi Dijk en Kaat Dubbink zien dat het maken van muziek gewoon erg leuk is.

Voor de pauze werden de muzikanten Rineke Bangma en Jan Dogger door Hanneke gehuldigd voor hun 25 en 50 jarig lidmaatschap van KNA. Ook de voorzitter van KNA, Hanneke Scholten, werd door Harjan van der Linde gehuldigd voor haar 40 jarig lidmaatschap. Als kleine muziekvereniging kunnen we trots zijn op deze leden. Ook was er aandacht voor Henk Dogger, hij zou dit jaar  ook net als zijn broer gehuldigd worden voor  zijn 50 jarig lidmaatschap.

Na de pauze ging de drumband onder leiding van Martin van de Veen verder. Door de drumband werd er een gevarieerd optreden neergezet. Zo werd  het nummer “Paint it Black” van de Rollingstones door de drummers samen met gitarist Jan Bloten op geheel eigenwijze  uitgevoerd.

Na het optreden van de drumband heeft het orkest de avond vervolgt met grote hits van Frank Sinatra en Neil Diamond, maar ook het mooie nummer “Mag ik dan bij Jou” van Claudia de Breij werd uitgevoerd. Tot slot werd de avond afgesloten door de drumband en het orkest met  het gezamenlijke nummer “Sway” . KNA kan weer terugkijken op een geslaagd concert.

Geef een reactie