Gerard en Diny Noordman 60 jaar getrouwd

Gerard en Diny Noordman-Meulman waren op 25 november 60 jaar getrouwd. Burgemeester Erica van Lenthe kwam hen op deze dag feliciteren. Met de familie was op de dag ervoor al een prachtig feest gevierd.

Gerard en Diny zijn in 1997 in Lemelerveld komen wonen aan de Weerdhuisweg. Dit na een leven van hard werken op de boerderij in Hessum. Daar groeiden ook hun drie kinderen op. Gerard heeft naast het drukke werk op de boerderij ook diverse bestuurlijke functies vervuld. Diny zorgde voor huis en tuin en zong graag in het dameskoor van Vilsteren.

Aan de Weerdhuisweg was het voor de zeven kleinkinderen een feest om telkens weer bij opa en oma te kunnen komen. In de grote tuin was veel speelruimte en samen pannenkoeken eten en veel knutselen met oma deden ze graag.

Elf jaar geleden zijn ze verhuisd naar de meester Gorisstraat waar ze nog steeds met veel plezier wonen. Diny is graag in de tuin bezig maar is daarnaast creatief nog steeds actief en zingt bij de Herfstklanken.

Gerard stapt dagelijks op zijn fiets om van de omgeving en de natuur te genieten. Regelmatig neemt hij dan nog zijn camera mee.

Ze volgen het nieuws en de actualiteiten via krant, televisie en computer. Diny volgt ook graag de berichten die op Facebook verschijnen.

Ze  hopen samen nog lang van het wonen in Lemelerveld te mogen genieten.

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Leeg Voor Facebook

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten