Geld

Geld, sommige mensen vinden het belangrijk en ook leuk om te praten over geld. IK NIET! Geld is natuurlijk belangrijk, maar voor mij is het een middel. Dan bedoel ik niet een middel om anderen te laten zien hoe rijk ik ben. Maar een middel die noodzakelijke, belangrijke en leuke zaken mogelijk maken.

Afgelopen weekend was hier een mooi voorbeeld van: Yvonne was voor de derde keer vijftig geworden. Driemaal is scheepsrecht, eindelijk kon het gevierd worden op een manier zoals wij graag een feestje vieren. Een groot feest, samen met mensen die ons dierbaar zijn. Onder het motto van “vier het leven” heeft volgens mij, iedereen die aanwezig was inclusief (en zeker dankzij) de medewerkers van Reimink en DJ Eric Witteveen, die avond in de Pub een geweldig feest beleeft.

Niet alle mensen die ons dierbaar zijn waren aanwezig. Maar ze kwamen die avond wel voorbij. Bij het horen van “Annie uut de bochte en de Summer of ‘69” stond ik met een grijns op mijn gezicht en een brok in mijn keel op de dansvloer en zo waren er wel meer van deze momenten. Een mooi verhaal en leuk voor jou Richard, maar wat heeft dat met geld te maken!

Nou, zo’n feest kost geld en best veel geld eigenlijk. Gelukkig hebben wij een spaarpotje, dus dat komt wel goed. Ik ben van mening dat: als je duizend euro uitgeeft en je hebt voor tweeduizend euro schik en een mooie herinnering, dan is dat dikke winst!

Maar het gemis van die andere dierbaren heeft mij doen besluiten om lid te worden van Team Sukerbiet. Dat is een ander soort feestje en dat gaat ook over geld. Voor onderzoek om genezing mogelijk te maken van die kutziekte die Kanker heet, is veel geld nodig, heel veel geld eigenlijk. Om niet direct een handje op te houden, maar door het organiseren van mooie en leuke evenementen, hopen wij met Team Sukerbiet heel veel geld op te halen. Dit doen we om volgend jaar op 1 juni mee te doen met Alpe ‘d Huzes van het KWF.

De komende maanden heeft Team Sukerbiet een druk programma op de agenda staan. Op 11 december http://www.teamsukerbiet.nl/sealeco-mtb-challenge-11-12-2022/ en een week later de http://www.teamsukerbiet.nl/kerstwandeling/ en volgend jaar op 12 februari de http://www.teamsukerbiet.nl/trailrun/ – Team Sukerbiet

Schrijf deze data in de agenda en doe mee, ik beloof dat je een leuke herinnering zult beleven. Ook zullen er nog meer activiteiten gaan plaatsvinden, maar daarover later meer. Ik hoop samen met Team Sukerbiet hiermee te bereiken, dat lieve mensen die nu met die K-ziekte worstelen straks “live” mooie feesten kunnen beleven om het leven te vieren.

Richard Huijsmans

PS. Mocht je om wat voor reden niet mee kunnen doen aan onze activiteiten en Team Sukerbiet toch willen steunen mag je natuurlijk ook spontaan doneren.

Rekeningnummer Stichting Team Sukerbiet: NL77 RBRB 0827 9506 83, ovv Team Sukerbiet naar de Alpe ‘d Huzes 2023

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *