Geen NL-doet maar wel actie in het zwembad

Naar aanleiding van het vorige bericht waarop terecht kritiek was omdat het leek dat wij ondanks de beperkende maatregelen rondom het coronavirus vrolijk aan de klus waren bij het zwembad. Dat bericht vraagt terecht enige nuance.

Hierbij even een aangepast bericht over de werkzaamheden bij Natuurlijk Heidepark. Afgelopen zaterdag is het bestuur met een kleine groep vrijwilligers aan het werk geweest om wat noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. Wij beseffen dat het een onzekere tijd is en dat de risico’s zoveel mogelijk beperkt moeten worden. Maar als het corona virus voorbij is en het mooi weer wordt wil men graag weer gebruik kunnen maken van het zwembad. Daarom zijn de lijnen weer gereed gemaakt om in het water aan te brengen, wat blad uit het water geharkt etc. Dit alles in de buitenlucht en omdat het een ruim terrein is dachten we dat dit wel kon. De hele tijd ver genoeg uit elkaar blijven werken bleek toch lastig. We hebben dan ook inmiddels besloten om de komende weken deze werkzaamheden niet meer in groepsverband uit te voeren.

De opening van het seizoen op 19 april zal niet door gaan. Zodra er meer duidelijkheid is over het verloop van het coronavirus en de rust terug is laten wij u weten wanneer Natuurlijk Heidepark geopend wordt. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur Stichting Natuurlijk Heidepark.

 

 

 

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten