Gala-Avond Sprokkelaars!

De Sprokkelaars, daar zit muziek in! Dit is het thema voor carnaval 2019 en dit gaat van start op zaterdag 9 februari 2019 in Residentie Reimink.

Een jaarlijks terugkerend onderdeel van de gala-avond is de bekendmaking van de Sprokkelaar van het jaar. Deze eretitel wordt uitgereikt aan een persoon of groep die zich inzet voor de Sprokkelaars of het Sprokkeldorp. Vervolgens wordt er helaas afscheid genomen van Prins Lukus 2.0. Hij heeft een jaar lang mogen regeren over het Sprokkeldorp en zal zijn scepter overdragen aan zijn opvolger of opvolgster.

Rond de klok van half 11 is dan het moment, de bekendmaking van de nieuwe Prins of Prinses van de Sprokkelaars 2019. Ook dit jaar zal de Prins of Prinses op een ludieke manier het podium betreden!

De muzikale omlijsting is deze avond in handen van de PPM band en de DJ’s Pee en HitcH. Zij zullen er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan!

Wij nodigen iedereen uit om bij dit spektakel aanwezig te zijn. De zaal is vanaf 20:00 uur geopend, het programma begint om 20:30 uur.

De Sprokkelaars, daar zit muziek in!

Geef een reactie