Gala-avond der Sprokkelaars: Nog maar een paar dagen….

Beste Sprokkelaars en Sprokkelinnen,
Nog even en dan zit mijn regeertijd over het Sprokkeldorp er op. Ik heb er fantastisch van genoten! Het ene hoogtepunt was nog hoger dan het andere, maar nu wordt het tijd om de scepter over te dragen. Ik kan u vast verklappen dat ik er samen met Prins Floris de 55e in geslaagd ben om een meer dan waardig opvolger aan te wijzen: Daar zit muziek in hoor! Deze ‘nieuwe’ staat dan ook al maanden te trappelen, en kan niet wachten om zichzelf a.s. zaterdag 9 februari te presenteren als Nieuwe Prins(es) Der Sprokkelaars!
Bij deze wil ik jullie allemaal van harte uitnodigen om mij zaterdag te komen uitzwaaien, en de nieuwe Prins(es) een warm onthaal te geven. Zaterdag 9 februari, Residentie Reimink, 20.30 uur. Wees welkom!

Prins Lukus 2.0

Geef een reactie