Fysiotherapiepraktijk gesloten van 24 maart t/m 3 april

Advertenties

Wij hebben besloten om vanaf dinsdag 24 maart tot en met vrijdag 3 april de praktijk te sluiten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wij hebben de moeilijke afweging moeten maken hoe we om moeten gaan met deze crisis. Wij zijn zorgverleners en willen mensen met lichamelijke klachten graag helpen om goed te blijven functioneren, maar omdat veel behandelingen bestaan uit lichamelijk contacten willen wij niet degene zijn die het virus van de ene naar de andere patiënt overbrengt.

Welke mogelijkheden bieden wij wel?
Telefonisch of video consult:
U kunt zich bij ons aanmelden voor een telefonisch of videoconsult. Dit mag per e-mail of u kunt ’s morgens tussen 08.00-12.00 uur bellen 06-40767255. Er zal een telefonisch consult ingepland worden bij één van de collega’s.
Als u bij ons bekend bent of een telefonische of videoconsult gehad heeft dan kunnen wij een oefenprogramma voor u online maken.
Ook kunt u met vragen altijd contact met ons opnemen via telefoon (0572-372158) , Whatsapp (06-40767255), via e-mail (info@fysiolemelerveld.nl) of via het contactformulier op onze website (www.fysiolemelerveld.nl)

Behandelingen die wel door gaan:
Na een operatie (van bijvoorbeeld een voorste kruisband, nieuwe heup of knie). Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen of en hoe er een afspraak wordt gepland. Oefentherapie zou met een online schema kunnen worden voortgezet
Acute klachten voor mensen met vitale beroepen en waarbij een telefonisch consult niet voldoende is.
Acute klachten die worden verwezen door de huisarts of specialist en waarbij een telefonisch consult niet voldoende is.

Wij hopen op uw begrip en we doen onze best om u voldoende van dienst te zijn en de wens is om elkaar na deze crisis weer in goede gezondheid te mogen zien.

Team Fysiotherapiepraktijk Lemele/Lemelerveld

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten