Fotowedstrijd 2020

Dit jaar organiseert de redactie van Sukerbiet.nl wederom een fotowedstrijd. Het thema dit jaar is: Vakantie in Hintergarten!  Oftewel vakantie in eigen land.  De foto mag gemaakt zijn tijdens deze vakantie in geheel Nederland. We dagen je uit voor een grappige, originele, vrolijke vakantie foto waar het vakantieplezier vanaf spat! Om het voor iedereen leuk te houden, vragen we vriendelijk om alleen deel te nemen, wanneer je een amateur fotograaf bent.

Tot en met 31 augustus kun je per persoon 1 foto  insturen. Doe dit via nieuws@sukerbiet.nl. De foto’s zullen worden getoond op deze site; www.sukerbiet.nl

Bij een wedstrijd hoort ook een winnaar. Deze wordt bekendgemaakt op zondag 13 september tijdens de openstelling van het kulturhus voor de WAK (Week van de Amateur Kunst) expositie. Een deskundige jury zal het oordeel vellen.

Hierbij telt niet alleen de enorme hoeveelheid pixels die de foto bevat of wat voor telelens gebruikt is, originaliteit, belichting en compositie zullen ook zwaar meewegen.

Natuurlijk zullen we zorgen voor een leuke prijs voor de winnaar!

Naschrift:
De eerste foto’s zijn binnen en te zien op de overzichtspagina.

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten