Fotowedstrijd Sukerbiet.nl, de eerste foto’s zijn binnen!

De 1e foto’s zijn binnen! Beide foto’s zijn gemaakt door Annet Meekhof. Inzenden kan nog tot 1 oktober. Zie voorwaarde hieronder.

Dit jaar organiseert de fotoclub van Kulturhus de Mozaïek wederom een fotowedstrijd. Het thema dit jaar is; Dieren(dag)!  De foto hoeft niet in de komende periode gemaakt te zijn. Als je in je archief een geweldig plaatje hebt mag je deze ook rustig insturen. Tot 1 oktober kun je de foto’s insturen. Doe dit via nieuws@sukerbiet.nl. De foto’s zullen worden getoond op deze site; www.sukerbiet.nl en op de facebookpagina. De winnende foto zal tzt ook gepubliceerd worden in de Lemelervelder.

Bij een wedstrijd hoort ook een winnaar. Deze wordt bekendgemaakt op de Gezondheidsfair op 4 oktober in het Kulturhus. Een deskundige jury zal het oordeel vellen. Deze bestaat uit de voltallige redactie van Sukerbiet en de Lemelervelder. Hierbij telt niet alleen de enorme hoeveelheid pixels die de foto bevat of wat voor telelens gebruikt is, originaliteit, belichting en compositie zullen ook zwaar meewegen.

Foto’s: Annet Meekhof

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten