Fotowedstrijd over Lemelerveld, zend nu je foto’s in!

Vorig jaar werd de fotowedstrijd een groot succes. Diverse fotografen schoten de mooiste kiekjes, veelal een eind van huis.

Ook dit jaar organiseert het Kulturhus een fotowedstrijd. Maar we houden het dit jaar dichtbij huis. Het onderwerp is LEMELERVELD, de parel van Salland. Waarom zouden we het ver weg zoeken terwijl we zoveel mooie plaatjes dichtbij kunnen schieten. De foto hoeft niet in de komende periode gemaakt te zijn. Als je in je archief een geweldig plaatje van ons dorp hebt mag je hem ook rustig insturen. Vanaf vandaag tot 1 oktober kunt u de foto’s insturen. Doe dit via nieuws@sukerbiet.nl.  Als het enigszins kan, zullen we deze ook publiceren op Sukerbiet.

Bij een wedstrijd hoort ook een winnaar. Deze wordt bekendgemaakt op de herfstfair van 5 oktober in het Kulturhus. Een deskundige jury, onze eigen Lemelerveldse fotoclub, zal het oordeel vellen. Hierbij telt niet alleen de enorme hoeveelheid pixels de foto bevat of wat voor telelens gebruikt is,  maar originaliteit, belichting en compositie zullen zwaar meegewogen worden. De leden van de fotoclub zullen ook op de fair aanwezig zijn om met u van gedachten te wisselen over fotografie.

Hans Jansen - Zakynthos Griekenland
Hans Jansen – Zakynthos Griekenland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus schroom niet, pak je toestel(zelfs met een smartphone kun je de prachtigste plaatjes maken) en schiet er op los.We wachten vol spanning af wat er dit jaar weer binnenkomt.

De jury

Geef een reactie