Fotograaf Hans Heerink geïnterviewd door RTV Oost

Onze eigen fotograaf (van Sukerbiet.nl en De Lemelervelder) Hans Heerink werd genomineerd voor de Overijsselse vrijwilligersprijs. De uitreiking hiervan vond afgelopen vrijdag 8 februari plaats. Hans werd genomineerd vanwege de vele uren die hij stopt in het foto’s maken en bewerken voor vele mensen en verenigingen in het dorp, en nog een aantal andere dingen zoals zijn betrokkenheid bij Duurzaam Leefbaar Lemelerveld o.a. voor Zwembad Heidepark en de organisatie van het Open Volleybal Toernooi.

In het verleden deed Hans nog verscheidene andere dingen. Zo was hij lange tijd voorzitter van volleybalvereniging De Bevers en was hij daar ook trainer. Als een van zijn zonen is dit niet onopgemerkt gebleven. Ik kon mezelf altijd kenbaar maken door te vertellen wie mijn vader was: iedereen kent Hans. Daarnaast spendeerde Hans (en nog steeds) veel tijd in de ‘werkkamer’ thuis.

Naar aanleiding hiervan kwam RTV Oost op bezoek bij Hans Heerink op de morgen van de uitreiking, vrijdag 8 februari. Zo kwam hij voor een paar minuten live in de radio-uitzending*.

De uitzending is op internet hier terug te luisteren

*Het interview met Hans begint na 20 minuten in de uitzending van het derde uur om 8.20 uur

tekst: Vincent Heerink foto: Ingrid Heerink

Geef een reactie