Foto-expositie “WATER” in de Brugstede

“Water”, voor velen een alledaags begrip. Nuttig voor alles wat leeft en groeit. Op vele plaatsen aanwezig, in kleinere of grotere volumes. Stilstaand of stromend, golvend en beweeglijk of vlak en weerkaatsend. Bij geen of te weinig een ramp, bij de juiste hoeveelheid een zegen.

De ca 25 actieve amateurfotografen, allen lid van ‘Fotoclub Dalfsen’ hebben maandelijks een ander thema om te fotograferen. Van het thema ‘Water’ zijn een aantal foto’s geselecteerd voor deze expositie. Zoals bij elk nieuw thema een individuele uitdaging van elk lid om dat ene plekje, dat ene moment, die ene beweging of die ene vorm van water vast te leggen.

Na de expositie van deze foto’s bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in St. Jansklooster, worden ze nu geëxposeerd in Zorginstelling ‘Brugstede’. Bewoners en bezoekers kunnen sinds 1 oktober jl. de gemaakte foto’s bewonderen. In de Brugstede is er genoeg plaats voor de ca 40 geëxposeerde foto’s, foto’s van ‘water’ in zeer verschillende situaties en momenten.

Nieuwsgierig geworden? Ga een kijkje nemen in deze moderne zorginstelling en beoordeel wat de fotoclub ervan heeft gemaakt.

De expositie kan worden bezocht in de periode van 1 oktober tot 10 december 2018

Geef een reactie