Filippino snertwandeltocht 2019

Op zondag 6 januari 2019 organiseren Gerda Wellenberg-Heerink en Tineke Schipper van de Stichting Red Horse Company samen met een aantal vrijwilligers voor de 11e keer een sponsorwandeltocht door een mooie landelijke omgeving. Gerda Wellenberg-Heerink is geboren en getogen aan de kruisstraat in Lemelerveld. Ook veel familie van haar helpt mee als vrijwilliger.

De opbrengst van de wandeltocht is bestemd voor de armsten der armen in de Filippijnen. Daardoor stelt u vrijwilligers in staat huizen te bouwen, samen met de plaatselijk bevolking, voor mensen die geen fatsoenlijk dak boven hun hoofd hebben. Voor meer informatie kijk op:

 www.redhorsecompany.nl

Uniek aan de stichting Red Horse Company is dat elke Eurocent die gedoneerd wordt, ook daadwerkelijk aan het goede doel besteed wordt. Alle kosten voor;  reis , verblijf , eten en drinken worden door de mensen, die meegaan met deze reis om te bouwen, 100% zelf bekostigd.

U kunt de wandeling starten tussen 11.00 en 13.00 uur. De wandeling start en eindigt bij de familie Nijhof aan de Lierderholthuisweg 38 te Lierderholthuis. U heeft de keuze uit 2 verschillende routes: ca 5 km of ca 10 km . De hond mag mee, mits aangelijnd. Trek goede wandelschoenen aan, de paden kunnen nat zijn! Er wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Vanzelfsprekend zal er onderweg weer op Glühwein , koffie/thee en voor de kids warme chocolademelk getrakteerd worden en  aan het eind van de wandeling staat er voor iedereen een kop heerlijke warme snert klaar. tevens zal er weer een leuke verloting zijn waarvoor aan het begin van de wandeling lootjes verkocht worden.

Wij hopen op een grote opkomst en een hele gezellige dag waarmee we iets fantastisch kunnen realiseren voor die mensen die het echt nodig hebben.

Wij hopen u allen te verwelkomen op 6 januari 2019!

Mocht u verhinderd zijn maar toch een vrijwillige bijdrage willen geven kan dat op de rekening van Red Horse Company rekeningnummer is NL88RBRB 0845140922.

Geef een reactie