Filipino Snertwandeling

Op Zondag 5 januari 2020 organiseren Gerda Wellenberg-Heerink en Tineke Schipper met andere vrijwilligers van de Stichting Red Horse Company voor de 12e keer een sponsorwandeltocht door een mooie landelijke omgeving.

Het doel van deze wandeling is om op een leuke en ontspannen manier geld in te zamelen voor de allerarmsten in de Filipijnen. De vrijwilligers van de Red Horse Company kunnen dan weer met een delegatie mooie dingen gaan doen voor de mensen aldaar.

Er zullen weer huizen gedoneerd en gebouwd worden voor mensen die geen dak meer boven hun hoofd hebben en toch ook graag een toekomst willen opbouwen met hun gezin. De basis behoefte die voor ons zo normaal is, is daar een groot goed……

Uniek aan de stichting Red Horse Company is dat elke Eurocent die gedoneerd wordt, ook daadwerkelijk aan het goede doel besteed wordt. Alle kosten voor;  reis , verblijf , eten en drinken worden door de mensen die meegaan met deze reis om te bouwen 100% zelf bekostigd.

Er kan gestart worden tussen 10.30 uur en 13.00 uur. De wandeling start en eindigt bij Biologische boerderij Averheino Lemelerveldseweg 32. Hier is voldoende parkeerruimte. U heeft de keuze uit 2 verschillende routes: ca 5 km of ca 10 km , allebei met pauzeplek! De hond mag mee mits aangelijnd. Trek goede wandelschoenen aan de paden kunnen nat zijn! De kosten zijn € 6,-voor volwassenen en € 2,- voor kinderen tot 12 jaar.

Vanzelfsprekend zal er onderweg weer op Glühwein , koffie/thee en voor de kids warme chocolademelk getrakteerd worden en aan het eind van de wandeling staat er voor iedereen een kop heerlijke warme snert klaar. tevens zal er weer een leuke verloting zijn waarvoor aan het begin van de wandeling lootjes verkocht worden.

Wij hopen op een grote opkomst en een hele gezellige dag waarmee we iets fantastisch kunnen realiseren voor die mensen die het echt nodig hebben.

Mocht u verhinderd zijn maar toch een vrijwillige bijdrage willen geven kan dat op de rekening van Red Horse Company.

Het rekeningnummer is:

NL88RBRB 0845140922.

Voor meer informatie zie :  

WWW.REDHORSECOMPANY.NL

Facebookpagina:

  www.facebook.com/redhorsecompany

Klik hier voor de flyer van de wandeltocht met alle informatie

Geef een reactie