Fietstocht Toer de Boer, zaterdag 29 juni

Toer de Boer fietstocht op zaterdag 29 juni 2024

Plaatselijk Belang Ankum organiseert samen met LTO Vechtdal en Vechtdal Boert Bewust een fietstocht in buurtschap Ankum. Op zaterdag 29 juni stellen 4 bedrijven hun deuren van 10.00 -16.00 uur open voor belangstellenden. Ook “Natuurboerderij Lindehoeve” is in de route opgenomen en u kunt vanaf 14.00 uur een kijkje nemen bij “MC Dalfsen De Vechtspeurders”.
De route:
* MTS Uitslag transport. De familie kan u vertellen over de producten die zij vervoeren en de regio waarin zij werken. Het adres is Hoevendwarsweg 1.
* Op Kreuleweg 3 kunt u een kijkje nemen op het geitenbedrijf van de familie Jonkman.
* Natuurboerderij Lindehoeve ontvangt u deze dag graag op Koesteeg 4.
* Bij maatschap Schiller, Ruitenborghweg 3a, bent u welkom bij de koeien en de kalfjes en kunt u ook de camperplaats bekijken. Hier zijn tevens de kinderactiviteiten.
* De Ruimte, Vossersteeg 74. Familie van der Vegt vertelt u graag meer over hun zorgboerderij en hun varkens. Hier staat de foodtruck van Vechtdal Boert Bewust.
Bij MC Dalfsen De Vechtspeurder bent u vanaf 14.00 uur welkom op hun terrein. Het adres is De Broekhuizen 5. Dit is geen startpunt.

Stapt u ook op de fiets? Van 10.00-12.00 uur kunt u starten op elk bedrijf. De inschrijfkosten zijn 5 euro per persoon en kinderen onder de 12 jaar zijn gratis.

Deel dit: