Feest in de tuin van ZGR Brugstede

Met zon en muziek is de nieuwe tuin van ZGR Brugstede afgelopen donderdagmiddag feestelijk geopend. Lemelerveld heeft er een tuin bij, waar iedereen welkom is.

In de tuin staan bijzondere planten, bloemen en grassen. Zo staat er in het stukje moestuin, dat door de Heideparkschool beheerd gaat worden, een mooie kornoelje met bijzondere vruchten. Hovenier Mecklenfeld Tuinen heeft er voor gezorgd dat de tuin in elk seizoen een gevarieerde aanblik biedt.

De vele bezoekers van het feestje genoten donderdag zichtbaar van het groen, de schommels, de molensteen waar het water overheen loopt, de kunst van de schildersclub van Brugstede ‘De vrolijke kwasten’ en de nieuwe terrassen. De aanwezige kinderen namen de knikkerbaan en de hinkelbaan direct in gebruik.

Ook u bent van harte welkom in de nieuwe tuin. Lekker genieten van het groen, met een kop koffie op het terras, en uw (klein)kinderen op de schommel.

En mocht u graag tuinieren: deze mooie tuin vraagt om nog wat extra handen. Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Joke Kleine Koerkamp via

j.kleinekoerkamp@zgr.nl

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten