Extra geld beschikbaar voor kleine natuurprojecten

 

Vanwege het doorslaande succes moest het Cultuurfonds Overijssel de subsidieregeling tijdelijk opschorten, omdat het beschikbare budget was uitgeput. Het bestuur heeft nu extra geld beschikbaar gesteld, zodat er weer nieuwe aanvragen kunnen worden ingediend.

De Regeling Kleine Natuurprojecten is een laagdrempelige subsidiemogelijkheid voor vrijwilligers die meer groen in de provincie Overijssel willen brengen. Zij kunnen een bijdrage aanvragen voor een pluktuin, insectenweide of een educatief project waarin de natuur centraal staat. Hieronder vallen ook nestkasten en onderzoeksmaterialen als nachtkijkers en bewegingscamera’s. De maximale bijdrage is € 750 per project. Voor meer informatie: www.cultuurfonds.nl/overijssel

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds (www.cultuurfonds.nl) is een bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere initiatieven en talent gestimuleerd. Als inspirator van hedendaags mecenaat geeft het Prins Bernhard Cultuurfonds particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel is een van de twaalf provinciale afdelingen.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *