Expositie van 2 Lemelervelders in Kulturhus de Mozaïek.

Van 2 oktober t/m 15 november exposeren er twee lemelerveldse dames in Kulturhus de Mozaïek. Aan de wanden prachtige foto’s van Betsy Velthuis en in de vitrines vindt u de collectie van Hilde Haarman. De dames stellen zich graag aan u voor.

Mijn naam is Betsy Velthuis, ik woon in Lemelerveld en natuurfoto’s maken is mijn grote passie. Het begon met een gekregen fototoestel een aantal jaren geleden. Wat ik toen door de lens zag vond ik zó mooi dat ik daar heel enthousiast van werd. Ik wilde mijn camera-vaardigheden verbeteren en jullie mee laten genieten van al dat moois wat de natuur ons te bieden heeft. Thuis kan ik uren in de tuin zijn om vlinders, insecten en bloemen vast te leggen met mijn camera en dat doe ik voornamelijk met macrostand. Het is zo mooi om de details via je lens waar te kunnen nemen en daarom neem ik jullie mee in de wereld van de macro.

Daarnaast wil ik jullie laten zien dat je foto’s op verschillende manieren op kunt hangen of neer kunt zetten. Foto’s hoeven niet altijd in een lijstje, want je kunt er zoveel meer mee doen. Je kunt foto’s ook op verschillende materialen af laten drukken, bijvoorbeeld op canvas, hout of glas. Ook kun je met foto’s verschillende voorwerpen bedrukken zoals mokken, T-shirts, kaften van boeken. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo heb ik enkele kaarten laten bedrukken, die ik te koop aanbied.

Al deze foto’s in de expositie zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wil je een foto op een ander materiaal of voorwerp dan is dat ook mogelijk. Zoek je iets anders uit de natuur neem dan contact met mij op, want ik heb nog veel meer moois in mijn archief. Al mijn foto’s zijn onbewerkt afgedrukt.

Mijn naam is Hilde Haarman. De komende periode mag ik vanuit Rondom de dood de vitrines in het Kulturhus inrichten. Hiervoor zal ik van alles wat tentoonstellen vanuit mijn verschillende collecties. Denk hierbij aan edelstenen ruw en gepolijst, verschillende glas objecten, vingerafdruk sieraden en voor wie ze graag een keer in het echt wil zien: de 300 dagen kaars. Op dit moment zijn de collecties vanuit Rondom de dood onderhevig aan verandering i.v.m. mooie nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor is het zo dat sommige modellen of kleuren uit de collectie gaan. Deze objecten staan voor een mooie aanbiedingsprijs in de vitrines. Neem gerust een kijkje in het Kulturhus en heb je vragen of benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Telefonisch en per mail altijd bereikbaar en uiteraard ben je geheel vrijblijvend welkom in de showroom bij mij aan huis.

De expositie is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van het Kulturhus.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *