Expositie sieraden van glas

Na een oproepje op facebook hebben we ook dit jaar weer een aantal exposanten die komen exposeren in onze vitrinekasten. Karin Otten bijt de spits af met haar glassieraden. Karin; “Mijn naam is Karin Otten, geboren in Heeten maar nu woonachtig in Mariënheem.

Ooit begonnen met schilderen maar nu al vele jaren bezig met het maken van sieraden van glas d.m.v. glasfusing. In de vitrines vindt u oorbellen, hangers en ringen in verschillende kleurstellingen. In Mariënheem heb ik mijn eigen atelier/workshopruimte, daar bent u ook welkom om zelf uw glassieraden te komen maken! Daarnaast houdt ik mij bezig met het organiseren van kinderfeestjes. Tijdens een kinderfeestje beschilderen de kinderen een figuur van gips. Deze figuren giet ik zelf. Enkele van deze figuren zijn te zien in de vitrines”.

De expositie is dagelijks te bewonderen tijdens de openingsuren van het Kulturhus. De sieraden zijn ook te koop.

 

Geef een reactie