Expositie “Landvogels”

In Kulturhus de Mozaiek is op dit moment een prachtige tentoonstelling te zien van Jan Geerts. Een groot aantal afbeeldingen van Landvogels die prachtig zijn vastgelegd door Jan Geerts.

Jan Geerts; “Na een intensieve voorbereiding kan ik melden dat de expositie “Landvogels” gereed is. De expositie “Landvogels” is vanaf 8 januari 2019 te zien in Kulturhus De Mozaiek aan het Kroonplein in Lemelerveld. De expositie geeft een indruk van de foto’s die ik gedurende de afgelopen ca. 10 jaar heb gemaakt van allerlei vogels die ik voor m’n lens heb gekregen. Deze foto’s zijn gemaakt tijdens mijn diverse vogeltochten en tijdens vakanties. In de verzameling zijn vogels uit de directe omgeving van Wijhe opgenomen, maar ook vogels die elders in Nederland en in het Buitenland zijn gespot.

Iedereen die belangstelling heeft, kan de expositie in het Kulturhus bezoeken tijdens de openingstijden. De expositie is vrij toegankelijk en te bereiken via de hoofdtoegang aan het Kroonplein in Lemelerveld. De expositie is voornamelijk te zien in de gang en in een paar andere ruimten. De expositie is rolstoeltoegankelijk. In de nabijheid van de garderobe staat een tafel waarop de plattegrond-indeling beschikbaar is met de situering van de foto lijsten van de expositie.

Ik wens iedereen die de expositie bezoekt heel veel kijkplezier.”

Geef een reactie