Expositie Kulturhus de Mozaiek

We hebben weer een nieuwe expositie! Vanaf 10 januari hebben we schilderijen van Lisette BIoo en in de vitrine kasten vindt je deze periode leuke, originele cadeautjes van Janneke Voortman.

Janneke Voortman, wie kent haar niet? Al jaren zet ze zich in voor de stichting Villa Joep. Zoek je een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders? In de vitrinekasten liggen voorbeelden van cadeautjes die je met een beetje extra liefde kunt bekijken/weggegeven of zelf kunt koesteren, want de opbrengsten gaan naar Villa Joep! Villa Joep is een stichting die geld inzamelt om onderzoek te doen naar neuroblastoom kinderkanker. Wil je een cadeautje kopen om het leven te vieren? Er liggen visitekaartjes om via de socials contact op te nemen met Janneke Voortman. Maar een bestelling kan ook op het klembord opgeschreven worden. www.villajoep.nl Facebook: Janneke Voortman Insta: voortman.janneke

De in Raalte geboren en getogen Lisette Bloo-Tutert begon in de jaren 90 met aquarelleren en besloot in 2007 met acryl op doek te gaan schilderen. Ze nam hiervoor schilderlessen bij een plaatselijk kunstschilder. Ze schildert realistisch, het liefst in frisse levendige kleuren en haalt haar inspiratie uit de natuur en dieren. Ze heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in het schilderen van dieren. De schilderijen worden opgebouwd uit vele, dunne, transparante lagen acrylverf, waardoor er diepte in de schilderijen ontstaat en krijgt een portret karakter. Voor het schilderen op doek (en de laatste jaren ook veel op hout), worden duurzame materialen gebruikt. Lisette werkt regelmatig in opdracht en geeft ook schilderlessen en workshops.

De expositie is dagelijks te bezoeken tot en met 2 maart.

 

Deel dit:

1 gedachte over “Expositie Kulturhus de Mozaiek”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *