Expositie Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld

Vanaf deze week is er weer een nieuwe expositie te zien in Kulturhus de Mozaïek. Ditmaal prachtige schilderijen van  Greet Scholten. Even voorstellen; ‘Ik ben Greet Scholten en kom uit Lemele. Al van jongs af aan ben ik graag creatief bezig. In 2006 ben ik begonnen met schilderen. Ik vind het heerlijk om van een wit doek langzaamaan iets te zien ontstaan. Meestal schilder ik realistisch met acrylverf. Mijn onderwerpen hebben vaak met de natuur en mensen te maken.  Naast muziek maken en luisteren vind ik schilderen een mooie hobby waarin je de tijd kunt vergeten en waarvoor je soms meer tijd zou moeten hebben’.

In de vitrine kasten vindt u een zeer uitgebreide verzameling sigarendoosjes. Hele oude doosjes, bijzondere doosjes en doosjes uit binnen en buitenland. Deze verzameling is van Henk van Lubek. Deze naam komt u misschien bekend voor? Henk heeft een paar maanden geleden ook al bij ons geëxposeerd met een verzameling,  toen met allemaal spaarvarkens.  Een echte verzamelaar dus!

Kom gerust een kijkje nemen tijdens de openingstijden in het Kulturhus de Mozaïek! De expositie is dagelijks te zien tussen 8.30 en 17.00 uur tot en met 16 november.

 

 

Geef een reactie