Expositie haakcreaties

Vanaf 6 januari kunt u mijn haakcreaties in de vitrine van het Kultuurhus De Mozaïek vinden.

Even voorstellen: Ik ben Nicole Eshuis-Hebben en haak sinds 2 jaar verschillende creaties op mijn eigen manier. Soms haak ik via een patroon, maar ik geef er meestal mijn eigen draai aan. Ik haak het liefst met een haaknaald van 2,5 mm of 4 mm.

De creaties die in de vitrine staan zijn bloempoppen. Het patroon hiervan is van Zabbez. Er zijn bloempoppen van normale grootte. De anthurium is een eigen ontwerp. Er zijn 4 grote bloempoppen, daarvan is de madelief een eigen ontwerp.

Naast de bloempoppen haak ik ook squares. Dit zijn kleine vierkante kussens in de vorm van een dier. Dit patroon is van DenDennis. Je kunt zelf heel veel variëren met dit patroon en je eigen dier uitkiezen om te haken.

Momenteel ben ik met een opdracht bezig. Ik heb hiervan alleen een foto ontvangen. Op basis van deze foto heb ik een eigen patroon geschreven. Dit patroon pas ik tijdens het haken zo af en toe nog aan.

Al mijn creaties bevatten veiligheidsogen en veiligheidsneuzen, of de ogen/neuzen zijn gehaakt.

Heeft u belangstelling voor één van mijn creaties? U kunt ze kopen. Of wilt u een kleinere bloempop in een grotere versie of een andere kleur? U kunt mij dit vragen via mijn email: nicole.en.erwin@gmail.com

Geef een reactie