Energie bespaaractie van Dorpen van Morgen verlengd tot eind 2021

Het hele jaar kunnen inwoners van Dalfsen nog gebruik maken van deze 75-euro-retour actie.
Dorpen van Morgen is verheugd: “Door de coronamaatregelen was het niet makkelijk om alsnog ledlampen of andere energiebesparende producten te kopen. Nu de winkels op afspraak open zijn wordt het eenvoudiger, zeker als ze straks weer helemaal open zijn. Door de verlenging krijgen mensen ruimer de tijd om ingrijpendere investeringen te overwegen”.

‘Bijna 1200 mensen hebben inmiddels een declaratie ingediend’, aldus Ad Zwaga van Dorpen van Morgen. ‘Dat is een kwart van het hele budget, dus er blijft voorlopig nog genoeg voor nieuwe inzendingen.’ Dorpen van Morgen meldt op haar website https://www.dorpenvanmorgen.nl en op Twitter, Facebook en Instagram als de bodem van de pot in zicht is.

De actie is een gezamenlijk initiatief van Dorpen van Morgen (de duurzame dorpen van de gemeente Dalfsen) en Gemeente Dalfsen. Met de RRE-subsidie (Regeling Reductie Energiegebruik) worden inwoners van Dalfsen gestimuleerd hun energieverbruik te beperken.

Heeft u vragen over deze actie? Het Infopunt (0529 – 79301) kan helpen bij het indienen van de kassabon. Voor andere zaken kun je mailen naar waardebon@dorpenvanmorgen.nl.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *