Eetcafé in de nieuwe vorm

Al sinds maart is er in verband met de maatregelen omtrent Corona geen eetcafé meer in het Kulturhus. Dat dit erg gemist wordt door de deelnemers is ons wel duidelijk geworden. Vaak wordt de vraag gesteld of en wanneer er weer een eetcafé is. Helaas is het door de huidige maatregelen nog niet mogelijk om voorlopig op een verantwoorde wijze een eetcafé te organiseren.

Om toch een moment te creëren van een gezellig samenzijn gaan we koffiemiddagen organiseren! Vrijdagmiddag om de 14 dagen om 15.00 uur staat de koffie/thee klaar en iets lekkers gebakken door de vaste vrijwilligers van het eetcafé. Er zullen steeds twee kooksters aanwezig zijn die graag met u een kopje koffie drinken en een praatje maken.

Opgeven is niet nodig u kunt zo binnen lopen. We zitten in ons eigen vaste lokaal. We startten op vrijdagmiddag 25 september en vervolgens om de 14 dagen. Ook als u nooit op het eetcafé komt maar wel graag een kopje koffie komt drinken bent u uiteraard van harte welkom. Er zitten geen kosten verbonden aan deze middagen.

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten