EERSTE NIEUWE LOCATIES 3e EDITIE CU & CU BEKEND

CU & CU: Het festival waar “Cunst” en Culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte. De organisatie van de derde editie is in volle gang. De eerste locaties zijn bekend en de kunstenaars worden benaderd. Volgens de organisatie wordt het verrassender dan ooit!

 

Uniek aan dit event zijn de locaties, namelijk zeer bijzondere gebouwen in Raalte die normaal niet toegankelijk zijn. Voor veel mensen uit de omgeving is dit dus dé manier hier juist eens een blik te werpen. De eerste nieuwe locaties dit jaar zijn Douma Deuren, het Tolhuisje en Smederij Disselhorst. Ook gaan de deuren wederom open bij de Watertoren, Mokwerf, de Synagoge, Booijink Veevoeders en de Plaskerk. Ook de pastorie van de Kruisverheffing zet haar deuren open waar een verrassende invulling zal komen van kunst en culinair.

 

Op deze diverse locaties met elk een verschillend karakter en sfeer, matcht de organisatie een kunstenaar die qua stijl verrassend past. Daarbij wordt er op enkele locaties een culinaire hapje en drankje gepresenteerd.

 

Kortom, welke wens ook: zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 staat Raalte in het teken van Cunst & Culinair.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *