Een veilig Hoonhorster Zomerfeest in aantocht

Hoonhorst – Op 30 augustus 2020 organiseren een aantal verenigingen in het dorp Hoonhorst eenmalig het Hoonhorster Zomerfeest.  

 

Vanaf 14 uur gaat het terrein open met de hoofdingang aan de Lage Weide (bij de kruising met De Weitjes en de Tempelhof). Er is een braderie en kleedjesmarkt tot 18 uur, en het terras met live muziek en speelgelegenheden voor de kinderen van alle leeftijden (springkussen, stormbaan en pannakooi) is open van 14 uur tot 18 uur.
We realiseren ons dat het lijkt dat we tegen de stroom in roeien. De organisatie van het feest vindt plaats in de tijd dat de zorgen om Corona toenemen. Het is juist omdat er Corona is dat we graag willen dat het dorp, na alle annuleringen van de bekende feesten deze zomer, nog eenmaal deze nazomer veilig bij elkaar kan komen om elkaar te ontmoeten onder vrolijke omstandigheden. Dat is tevens de reden dat we het feest buiten houden, en niet binnen.

Uiteraard neemt de organisatie haar verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze bezoekers. We doen er alles aan om te zorgen dat mensen zich veilig kunnen bewegen op de braderie en terras. Er zijn duidelijk aangegeven looprichtingen en wachtplaatsen met cirkels om op veilige afstand even te wachten op uw drankje of spelende kind. Daarnaast helpen onze vrijwilligers iedereen om te zorgen  dat het feest veilig maar vooral ook gezellig verloopt. Wij hebben alles gedaan om te zorgen voor vermaak, gezelligheid en een beetje drinken.
U bepaalt echter of er onveilige situaties ontstaan. Als u afstand houdt tot anderen, en de instructies van onze vrijwilligers opvolgt, staat u een gezellige middag te wachten op een hopelijk zonovergoten dorpsplein in Hoonhorst.

We hopen u dan ook te mogen begroeten, maar met een laatste verzoekje; kom op de fiets! Tot zondag om 14 uur in Hoonhorst.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *