Een stukje wandelen of fietsen in Lemelerveld?

Het is natuurlijk afhankelijk van jezelf wat je kiest. De een houdt meer van fietsen de ander wandelt liever. Soms ligt het ook aan de afstand en is fietsen soms gewoon beter omdat het anders veel te lang is. Wat is handig en welke tips kan je meenemen als je weer van plan bent erop uit te gaan.

Maak er een heel dagje van

Het is leuk om even te wandelen of te fietsen. Het is leuker om er dan een hele dag van te maken in plaats van alleen dat. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je ergens reserveert zodat je daarna kan gaan eten. Je kunt dan gewoon na het fietsen of wandelen, want dan heb je zeker weten honger even lekker ergens zitten en eten.

Zorg dat je een extra kledingstuk mee hebt om je om te kleden bijvoorbeeld. Misschien ga je ergens heen met de auto en ga je daar wandelen. In de auto leg je een jurk, mooie schoenen en een clutch bijvoorbeeld. Dan kun je overal eten en heb je lekker gewandeld. Je wilt namelijk gewoon in lekkere sportieve kleding wandelen maar misschien niet per se uit eten daarin.

Zo een clutch tas is namelijk handig omdat er weinig ruimte is en je ook niet veel meeneemt. Dan neem je alleen de echt nodige dingen mee en dan ben je er klaar voor. De rest kun je gewoon in de auto laten liggen dan en die neem je niet mee. Wat moet je nou ook echt mee in een restaurant?

Wat is handig om mee te nemen?

Tijdens de wandeling of fietstocht is het wel handig een tussendoortje mee te nemen en een drankje. Een flesje water bijvoorbeeld met een stukje fruit. Het moet niet zwaar zijn want dat is niet goed en veel drinken is heel belangrijk.

Het beste kun je dan gewoon een rugzak meenemen waar je alles in doet. Hier heb je meestal ook wel wat meer ruimte in om daar alles in te doen. Een vest of trui bijvoorbeeld als het wat frisser wordt dan kun je die daar ook in doen. De beste rugzak is een rains backpack. Deze hebben allemaal fijne vakjes en de tas zelf is ook stevig. Ook zit hij heel erg fijn op je rug.

Lemelerveld is een hele mooie omgeving om te zien. Zowel wandelend als fietsend. Je hebt genoeg plekken om dit te doen. De omgeving is er ook wel naar gemaakt om te doen. Vandaar dat wij zeggen maak er meteen een leuk dagje van als uitje. Kies een dag waarbij het mooi weer is om dit te doen en je geniet zeker optimaal.

Let wel op des te mooier het weer des te drukker het daar kan zijn. Op zich maakt dat niet heel veel uit, maar sommige mensen zullen dit wel vervelend vinden. Vandaar dat wij het toch nog even vermelden. Het is ook wel logisch, maar houd daar wel rekening mee in dat geval.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *