EEN STRALENDE START voor Marije’s Creaties

Marije’s Creaties begon ruim 3 jaar geleden als een uit de kluiten gewassen hobby en parttime onderneming van Marije Hondeveld. Het babyboek dat zij ontworpen heeft, werd zo’n succes, dat er al snel aanverwante opdrachten uit voort kwamen, zoals het ontwerpen van kaarten voor verschillende gelegenheden en wanddecoraties. Eerst in bekende kringen, maar al snel gingen de opdrachten het hele land door. In haar kleinschalige webshop zijn haar babyboeken, evenals TerugBlikken, om mooie herinneringen te bewaren of delen, verkrijgbaar.

Naast de particuliere opdrachten kwamen ook al gauw de ondernemers om de hoek kijken voor het ontwerp van een logo tot een complete huisstijl. Het enige dat 2 jaar geleden nog ontbrak, was het bouwen en opmaken van websites. Dat voelde voor Marije toch als een gemis. Ze wil graag het complete plaatje aanbieden. Na diverse trainingen laat ze dan ook trots weten dat ze hier haar hand ook niet meer voor omdraait.

Eind juli van dit jaar heeft Marije het basisonderwijs vaarwel gezegd om zich fulltime op haar eigen onderneming te kunnen focussen. “Een droom wordt werkelijkheid! Ondertussen heb ik mijn droomwerkplek aan huis, in een heerlijke omgeving, vlakbij mijn gezin! Mijn eigen “Febriek””
“Ik vind het fantastisch om persoonlijke of zakelijke ideeën van mensen uit te werken. Vaak kan je zelf zoveel meer dan je denkt. Het geeft een enorme voldoening om mensen zo enthousiast te maken met een “beeld” dat eigenlijk vanuit hun eigen hart ontstaan is, maar waar ik met mijn creativiteit vorm aan heb mogen geven.”

Dit geldt voor persoonlijke herinneringen, maar uiteraard ook voor de uitstraling van een bedrijf. Dat kan pas gaan stralen als hier ook de energie van de ondernemer zelf in te zien én te voelen is.
Zoveel mensen, zoveel wensen. De ene ondernemer besteedt grafisch werk graag uit, de ander wil dat liever zelf doen met (online-)ondersteuning. Met deze gedachte is dit jaar een nieuwe tak ontstaan, namelijk Stralende Start-online. Uiteindelijk zullen alle zakelijke diensten onder deze noemer gaan vallen. Met Stralendestart-online.nl is er een online leeromgeving ontstaan voor ondernemers die zelf graag de touwtjes in handen houden, om hun bedrijf visueel op de kaart te zetten. Het biedt straks 3 trainingen:
– Sterk met jouw Merk (ontwikkelen eigen logo & huisstijl evt. met ontwerpservice)
– Bouw je eigen website
– Ideaal Sociaal

De training “Sterk met jouw Merk” is inmiddels van start gegaan, de volgende trainingen zullen begin 2019 gelanceerd worden. Kijk voor meer info op www.stralendestart-online.nl

Voor meer informatie over het complete aanbod en een leuke aanbieding voor de komende feestdagen: www.marijescreaties.nl. Klik hiervoor op de advertentie bij bedrijf in Beeld op de homepage!

Kom gerust eens langs om mijn nieuwe werkplek te bewonderen of vrijblijvend jouw wensen te bespreken. De koffie staat klaar!

PS: Ik werk ook veel op locatie, dus wanneer ik niet aanwezig ben in mijn “Febriek” laat dan even een berichtje achter, dan kunnen we een afspraak maken.

Marije’s Creaties
Weerdhuisweg 43
8152 DN Lemelerveld

06 20749818

plaatsing niet gegarandeerd
Aantal foto's
3

Geef een reactie