Éen redactie voor Lemelervelds nieuws

Redactie Lemelerveld: een nieuwe naam! Sinds maart 2018 zijn de redacties van De Lemelervelder en Sukerbiet.nl steeds meer samen gaan werken. Dit omdat de redacties vinden dat de nieuwsvoorziening over Lemelerveld en omgeving zo goed en breed mogelijk bij alle inwoners dient te komen. Vanaf nu is er één redactie en vergaderen we samen waarbij we afspreken wat er in een van de twee of in beide media gaat komen. Ook kijken we gezamenlijk hoe we verdere samenwerking vorm kunnen geven.

Eén aanleverpunt voor uw persberichten Lemelerveld

Een mooi eerste resultaat van deze samenwerking is het nieuwsformulier waarmee ingestuurde persberichten zowel bij de redacteur van de Lemelervelder als ook de redacteur van Sukerbiet.nl komt. Dit formulier vind je op www.sukerbiet.nl door te klikken op het Sukerbietenlogo.

Na de herfstfair in Kulturhus de Mozaïek, op vrijdag 5 oktober 2018, zijn we dan ook samen op de foto gegaan, zodat u kunt zien wie er in de redactie zitten. Helaas ontbreekt het nieuwe redactielid Ageeth van der Lee.

Heeft u nieuws voor Redactie Lemelerveld, lever het aan via het formulier of laat het één van ons weten. Want Lemelervelds nieuws maken we samen!

De volgende redactieleden staan van links naar rechts op de foto:
Boven: Niels Schoorlemmer, Vincent Heerink, Hans Heerink, Wim Simons, Bert Rodenburg, Martin Zwakenberg en Dorien Grootenhuis.
Onder: Moniek Diepman, Jolanda Ramerman, Annet Schoorlemmer en Ilse Schoorlemmer.

foto: Martine Boerdam.

Geef een reactie