Een geslaagde eerste editie Woonfestival van Wagenmans!

Afgelopen weekend was het de eerste editie van het Woonfestival van Wagenmans wonen en slapen. Een weekend vol met inspiratie en gezelligheid. Op zaterdag waren diverse leveranciers aanwezig van merken als Sunway, Auping, Allure, BKS en van Slimmer Wonen voor elektrische raambekleding en verlichting. Ook voor tips over het verduurzamen van je woning kon je tijdens het weekend in de winkel terecht. ‘Zonder gas’ gaf onder andere tips over elektrische vloerverwarming. Nico Neplenbroek was op zondag demonstraties aan het geven over meubels stofferen. Met alle leveranciers verdeeld door de winkel werd je overal geïnspireerd.

Heerlijke hapjes, drankjes en livemuziek

Naast alle informatie was het natuurlijk ook een weekend vol gezelligheid. Zo stond EETIT met haar net nieuwe foodtruck in de tuin van de winkel om de lekkerste hapjes te maken voor de gasten. Daarnaast stond een koffie-eend van Liefveld Coffee die naast goede koffie, alleen al voor de uitstraling een topper is tijdens het Woonfestival. Livemuziek was op zaterdag van Lizet & René en op zondag de band The Beguinnes.

Kraampjes op de woonmarkt

Voor de echte sfeerbeleving was op het Woonfestival een woonmarkt met kraampjes met accessoires, keramiek, bloemen & planten. Kaarsen, kandelaren en vaasjes van de Loft43, bloemen, groen en woonaccessoires van Pimpernel, Keramiek van Keramiek in de Schuure en Emely’s keramiek. Kortom, een weekend vol inspiratie en gezelligheid.

De hele maand november nog in teken van het woonfestival

Niet alleen tijdens het eerste weekend van november stond de winkel in het teken van het Woonfestival. De hele maand november lopen verschillende acties en heeft Wagenmans wonen en slapen nog een koopzondag op 18 november van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.wagenmanswonen.nl.

Tekst: Jonne Jonkman
Foto’s: Hans Heerink

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten