Een cadeau van de Luttenbergers aan Luttenberg

Een fantastisch jubileumjaar 2018 met heel veel hoogtepunten gaan wij binnenkort afsluiten. Het laatste, grootste en het meest blijvende project van Luttenberg 700 jaar staat nu op stapel: DE BOUW VAN DE UITKIJKTOREN !!!!!!!!!

Een jaar lang van veel terugkijken naar 700 jaar historie, maar we leven in het heden en over 50 jaar is het heden het verleden. Met de uitkijktoren als blijvend cadeau aan Luttenberg ziet de werkgroep in deze toren de mogelijkheid om een tijdsbeeld te geven van dit jubileumjaar 2018. Een tijdsbeeld in namen; namen van verenigingen, clubs, bedrijven en van de Luttenbergerse inwoners. Zie over 20 jaar waar Luttenberg in 2018 uit bestond, wie en wat Luttenberg groots heeft gemaakt!

De plannen voor de uitkijktoren zijn rond, de tekeningen zijn gemaakt, de plaats is bepaald, de vergunning is bijna binnen. Wat staat ons nu nog in de weg om de fundering te leggen en de toren te laten verrijzen?  NOG EEN TEKORT VAN € 15.000,–

Daarom vragen wij deze week de Luttenbergse bedrijven ons te sponsoren; laat uw firmanaam graveren in de houten planken die straks een deel van de uitkijktoren zullen omhullen. Voor € 250,– per naamsvermelding bent u nog tot in de lengte der jaren beroemd ergens op onze toren.

Luttenbergse verenigingen en instellingen worden uitgenodigd voor € 150,– mee te doen aan het tijdsbeeld van 2018 op de uitkijktoren;  via een “wall of fame” zullen deze namen het rijke verenigingsleven van Luttenberg weerspiegelen.

Volgende week zal via een huis-aan-huis actie de Luttenbergse bevolking ook uitgenodigd worden om met een naam of bijnaam van de familie, van een persoon of van personen op de uitkijktoren vereeuwigd te worden. Alles is mogelijk, en dat voor een vanaf prijs van € 50,– per naamsvermelding!

Geef een reactie