Ds1 Bevers wint de laatste uit wedstrijd tegen Tjoba Ds1

We zijn ons nu aan het voorbereiden op de laatste 2 wedstijden van het seizoen, voor zaterdag stond de wedstrijd tegen Tjoba op het programma. De thuis wedstrijd hadden we gewonnen met 3-2. Om de doelstelling de 11 de plaats te behouden, moesten we deze wedstrijd winnend afsluiten.

De 1ste set begonnen we sterk en konden mooi bij blijven, tot 19-19 waren we het betere team en zag het er goed uit. Maar zoals vaker dit seizoen, als we in de buurt van de 20 punten komen maakten we 6 fouten op rij en verloren deze set met 25-19.

De 2de set liepen we steeds een paar punten achter. Totdat Sanne Mars aan de service kwam. Zij serveerde van 16-13 naar 16-18, hierdoor kwam er weer leven in het spel en wisten we deze set te winnen met 25-27. Nu werd er boven de 20 wel heel goed gespeelt en werden er geen onnodige fouten gemaakt.

De 3de set begon slecht, we moesten de eerste time-out al bij een stand van 7-3 nemen. De meiden pakten de aanwijzingen van Siemen goed op. We konden weer bij komen tot 18-18 en daarna was het geweld van Tjoba gestopt en wonen we deze set met uitstekend volleybal 20-25.

Dan de 4de set ook zien te winnen om met 4 punten mee te nemen naar Lemelerveld. We begonnen strek en er stond zo maar 4-12 op het scorebord. Door veel onnodige foutjes kwamen ze terug tot 17-17. Het was met de dames van de Bevers gebeurt, we verloren deze set met 25-22.

Dan maar de 5de set zien te winnen. We beginnen met een iets andere opstelling dan de andere 4 sets en dit pakte goed uit. We wonnen deze set makkelijk met 9-15.

Zaterdag 21 april spelen we onze laatste thuis wedstrijd tegen Timax/ DeVoko dames 1. Zij staan op de 12 plaatst en willen ook net als wij hun laatste wedstrijd winnend afsluiten. Zij zullen volgend seizoen ook uitkomen in de 2de divisie.

U wordt van harte uitgenodigd om deze wedstrijd te bekijken en de dames aan te moedigen. Het geweld zal om 19.00 uur los barsten op het Heidepark te Lemelerveld.

Zie jullie zaterdag.

Erik Paarhuis.

 

 

 

 

 

Geef een reactie