Dorpsquiz Lemelerveld

Op zaterdagavond 30 maart 2019 wordt de eerste editie van de dorpsquiz Lemelerveld gehouden. Zet deze datum alvast in uw agenda!

U kunt met een eigen samen gesteld team hieraan meedoen vanuit uw eigen woonkamer, de kantine van uw club of bedrijf. Het maakt eigenlijk niet uit waar u gaat zitten. Aanvang van de dorpsquiz is 19.00 en deze eindigt om 23.30 uur. De gezelligheid maakt u deze avond grotendeels zelf. En samen met mijn team zorgen wij voor de activiteit en actie.

De opzet van deze quiz is dat u met een team van familie, buren, vrienden of misschien wel collega’s de uitdaging aangaat om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en opdrachten gaat uitvoeren. Dit alles moet wel binnen de gestelde tijd gebeuren. Het is het verstandig om een zo gevarieerd mogelijk team qua leeftijd te hebben. Er zullen verschillende categorieën de revue gaan passeren waaronder bv. ons dorp, muziek, geschiedenis, foto vragen en doe opdrachten die tijdens het spel binnenkomen. En voor deze laatste zal het team iemand op pad moeten sturen. Kortom dit kan een avond worden met veel zoekwerk, hilariteit en gezelligheid.

Opgave van je team kan tot 1 maart 2019.
Opgave formulieren en spelregels kunt u vinden op www.JosHeuven.nl
Let op!
Door tijdelijke problemen met de webhosting krijg ik alle informatie niet rechtstreeks binnen. Daarom graag de aanmeldingen doorsturen naar j.heuven05@gmail.com.

 

Geef een reactie