Donderdag – Olde Trekker Treffen

Op de vroege donderdagochtend tijdens het Sukerbietenfeest verzamelden de liefhebbers van trekkers zich voor een ouderwets dagje Olde Trekker Treffen. Een kopje koffie, wat bijpraten met andere liefhebbers en vooral ook de bezoekers te woord staan met alle bijzonderheden die er te vertellen zijn over ‘hun olde trekkers’. Vanzelfsprekend stonden de rode, blauwe, grijze en groene krachtpatsers van weleer blinkend klaar om bekeken en geaaid te worden.

Er zat ook een prachtige toertocht bij dit evenement die ook langs Brugstede voerde waar de bewoners zichtbaar genoten van al dat moois. Er werd enthousiast naar de trekker bestuurders en hun passagiers gezwaaid. Die genoten van alle belangstelling en zwaaiden al even enthousiast weer terug. Daarna ging het verder.

Rond 12.00 uur werd het prachtige agrarisch bedrijf van Marco en Karin Langenkamp op de Vennenberg aangedaan om gezellig te pauzeren en het lunchpakket te verorberen. Er was ook gelegenheid om de boerderij van de familie Langenkamp te bezichtigen waar net een kalf geboren was. Daarna werd de toertocht vervolgd om tenslotte op het Kroonplein weer te eindigen.

Tekst en Foto’s: Hans Heerink

RTV-Oost was er ook. Bekijk hier het artikel met de beelden

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten