Donderdag – Beachhandbaltoernooi

Vroeg op de donderdagochtend, gingen er heel wat wekkertjes af in Lemelerveld. Iedereen sprong uit bed. De leukste dag van het sukerbietenfeest is daar: HET AUTO VAN EWIJK/LHC BEACHHANDBALTOERNOOI! De lijnen liggen klaar, de goals staan vast en de zon schijnt. Wat wil je nou nog meer? Hét recept voor een mooie dag.

Stipt om 10 uur klonk daar het beginsignaal van onze geweldige omroepsters Kristy & Dieke. 2 poules, 12 teams en zo’n 100 deelnemers strijden vanaf dat moment voor die welbekende titel, winnaar van dit geweldige toernooi. Na de eerste wedstrijdjes zijn de regels eindelijk weer opgegraven uit het zand van vorig jaar. Pirouetten hier, vliegertjes daar. De punten vliegen je om de oren. Wat is dit een fantastisch handbal.

Later op de middag komt de finale steeds dichterbij, maar wat gaat het nek aan nek. Handbaltalent komt uit alle hoeken en gaten van Lemelerveld tevoorschijn. En dan is het eindelijk zo ver, de finale. Het was een reuze spannende pot. De zenuwen namen toe. Het publiek werd helemaal gek. Als klap op de vuurpijl moesten er shout-outs gespeeld worden.

Maar na de zeer fanatieke, zenuwslopende shout-outs gaat de welbekende titel naaaaaaaaaar 🥁🥁🥁🥁 “Fingerspitzengefühl”. Op een welverdiende 2e plek is “Pheunes Mannschaft” geëindigd. “Lekker keepertje” heeft de strijd om de 3e plek gewonnen van “Big Time Rush”. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Ook zijn wij dit jaar wederom weer een paar kilo zand kwijtgeraakt. Luuk en Vera zijn hier de daders van. Zij gingen er met de titel “zandhappers van het jaar” vandoor.

Iedereen bedankt voor de deelname en tot volgend jaar!

Tekst: Fleur Veltjen
Foto’s: Hans Heerink

Drone opnamen: Ed van der Post

 

Foto’s: Annet Schoorlemmer

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten