Derby Day bij VV Lemelerveld!

Sportpark Heidepark is a.s. zondag,  17 februari toneel voor de wedstrijd Lemelerveld 1 – Dalfsen 1. Niet alleen is dit een echte gemeentederby, maar het is ook nog eens de strijd tussen lijstaanvoerder Lemelerveld en nummer twee Dalfsen. Er staat heel wat op het spel dus!

Beide ploegen stonden in september vorig jaar ook al tegenover elkaar. De wedstrijd op sportpark Gerner in Dalfsen eindigde destijds, met het nodige geluk, in een 3-2 overwinning voor de Dalfsenaren. Lemelerveld heeft dus nog een appeltje te schillen met zijn directe concurrent in de strijd om de titel in de tweede klasse L.

Om een extra feestelijke draai te geven aan deze Derby Day, staan er rondom de wedstrijd diverse activiteiten op het programma. Het programma van deze dag:

12.00 uur in de kantine  DJ Kappa. Uiteraard kunnen ook de voetbalwedstrijden in de Eredivisie deze middag gewoon gevolgd worden op de televisieschermen in het clubgebouw.

13.45 uur Voorafgaand aan de wedstrijd spelen JO8-spelers een onderling partijtje. Vlak voor de aftrap, die verricht wordt door de kersverse Prins Oetra de Eerste en Jeugdprins Pek de Eerste, wordt er tevens een Lemelerveldse speler in het zonnetje gezet voor het bereiken van de 150 wedstrijden in de hoofdmacht. Wie dat is blijft nog een verrassing.

14.45 uur in de pauze is er koffie met een echte Dalfser mop van Anton van der Most.

16.15 uur persconferentie door Sander van de Berg met beide trainers.

16.30 uur treedt zanger Marco ten Kate op in de kantine. Onder het genot van een hapje en een drankje hopen wij dan de overwinning van Lemelerveld met elkaar te vieren.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens, en vooral ook na, de wedstrijd.

 

Geef een reactie