De sint maakt schoon schip!

Wij zijn overdonderd door het enthousiasme waarmee er de afgelopen dagen speelgoed werd gebracht naar Sint inpak meeneem huis in het Kulturhus. Knuffels, puzzels, spelletjes, poppen, discolampen enz. Te veel om op te noemen.  Duurzaam Leefbaar Lemelerveld en het Kulturhus zijn hierdoor enorm verrast en dankbaar. Wij zullen ervoor zorgen dat alles op een goede plek terecht komt.  Voor nu wil de Sint graag eerst schoon schip maken, er is op dit moment zoveel speelgoed dat we voorlopig genoeg hebben.

Wel roepen we een ieder op om te komen kijken of er misschien wat tussen zit wat jou (klein) kinderen nog weer blij kan maken.  Niet alleen om mensen met een kleine beurs te helpen maar ook om de wereld een beetje bewuster te maken. Er is zoveel wat een tweede ronde mee kan. Er ligt inpakpapier klaar om het mooi in te pakken.

Het Sint inpak meeneem huis is nog open tot 1 december, daarna wordt alles wat over is gebracht naar het Sociaal Steunpunt Kerken die zorgt dat alles een goede bestemming krijgt.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Leeg Voor Facebook

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten