De Regenboog en Heilig Hart School samen met 5 teams door naar finale avond Schoolvoetbal gemeente Dalfsen

Op woensdag 3 april 2019 is weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Dalfsen gespeeld. Op Sportpark Het Gerner hebben 21 jongens en 17 meidenteams weer op een sportieve manier, lekker een balletje kunnen trappen, waarbij de strijd niet uit het oog werd verloren. Ook het publiek heeft samen met de kinderen er weer een gezellige dag van gemaakt. De weergoden waren ons goed gezind, het was lekker voetbal weer, maar voor het publiek was het wat aan de frisse kant. Sinds dit jaar werd er zowel door de jongens als de meisjes, gespeeld volgens de nieuwe spelvormen en de daarbij horende spelregels van de KNVB. In diverse poules werd er op sportieve manier gestreden om een plek in de finale.
De Regenboogschool is met 2 meiden en een jongens team door naar de finale avond. De Heilig Hart School is met 2 jongens teams door. Het andere jongensteam van de Heilig Hart School was met een gedeelde 1e plaats, (4 teams met 7 punten), uiteindelijk 4e geworden in de poule, op doelsaldo en greep zo net naast een finaleplek.
Deze finaleavond is op vrijdagavond 12 april op het sportpark van VV Hoonhorst. Daar wordt de 1e wedstrijd om 17.30 uur afgetrapt. De laatste wedstrijd begint om 19.00 uur, waarna direct de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Hierbij worden ook de Fair-Play trofeeën uitgereikt. Het zal weer een spannende avond te worden met volop strijd en voetbalplezier. De winnaars van de meiden en jongens, van de A-poule, zullen daarna proberen om weer een ronde verder te komen van de landelijke voorrondes van het schoolvoetbal. Kortom kom de jongens en meiden weer dol enthousiast aanmoedigen, dat zal de sfeer weer extra goed doen.

Geef een reactie