DE JEUGDRAAD IS BEKEND!!

Afgelopen vrijdag heeft er een spannende loting plaatsgevonden in Sporthal Heidepark! Rond 16.00 uur wisten alle kids, die zich hadden opgegeven, of ze zich vanaf dat moment ‘raadslid’ mochten noemen. Voor de nieuwe prins(es) is het nog eventjes afwachten voor hij/zij weet of hij/zij deze mooie taak mag vervullen…

Op vrijdag 2 november hebben alle kinderen van groep 8 een uitnodiging gekregen om zich op te geven. Ze hadden hiervoor t/m vrijdag 9 november de tijd. Voor ons de leuke taak om alle informatie van de kinderen te verzamelen en om ze afgelopen vrijdag in de sporthal te mogen ontvangen.

Alle voorpret voor deze nieuwe jeugdraad kan dus écht gaan beginnen!! Aanstaande vrijdag zullen zij al de eerste officiële bijeenkomt hebben, namelijk het maken van de foto’s.

Wij feliciteren graag de nieuwe prins(es) en zijn/haar jeugdraad met deze mooie titel en willen alle andere kinderen héél erg bedanken voor het opgeven. We hopen jullie natuurlijk weer te zien tijdens de optocht, achter onze prinsenwagen, op zaterdag 2 maart!

Namens de Werkgroep Sprokkelaars Jeugd

Geef een reactie