De Bevers winnen met gemak en stoppen de tegenstanders in de zak

We zaten vandaag vol spanning en een trillende hand, niet alleen om de wedstrijd maar ook doordat de Sint weer arriveerde in ons land. De dames uit Lemelerveld traden in het veld tegen het team uit Zwolle, waar al snel bleek dat zij de bal niet konden rolle. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er gesproken over het teamgevoel, samen winnen of verliezen, dat was het doel. Het tempo lag hoog, het spel was doordacht, 4-0 gewonnen… Dat hadden we durven dromen maar nog niet gedacht. We begonnen de wedstrijd met een foute serve vanaf de tegenstander, wij pakten die taak op als geen ander. De serve strak over het net, die bal die je nog net red. De voorsprong werd behouden in de eerste set, gewonnen, snel naar de andere kant van het net. Diezelfde voorsprong werd opgebouwd en behouden in de tweede set, in het veld en wederom in het publiek beleefden wij grote pret. 2-0 voorsprong voor de dames uit Lemelerveld, naast winnen is plezier zeker een ding wat telt. De derde set was kantje-kantje, dat we vertellen we dan ook wel eerlijk in dit Lemelerveldse krantje. We gaven niet op tot aan het einde van deze set en vochten gretig door, mooie aanvallen, goede reddingen en vanuit publiek een luid koor. We vochten als leeuwinnen en je raad het al … 3 gewonnen sets betekent winnen. De winst hadden wij al op zak maar het fijnst is toch wel om de tegenstander met een overtuigende nederlaag naar huis te sturen, dat zal hen nog lang bezuren. Je raadt het al, 4-0 gewonnen door de Bevers, en dat alles gebeurde met die blauw gele bal. Wij zijn trots op deze prestatie en de volgende keer ligt er op de tribune weer een traktatie!

Geschreven door: Moniek Reimert en Pien Jansen Holleboom, Foto: De Bevers