De Bevers dames 1 verliest met 1-3 tegen Sudosa D2 en vergeet zichzelf te belonen ondanks tomeloze inzet!

De week was voor het eerste damesteam uit Lemelerveld chaotisch verlopen.
Vrij plotseling kwam de hoofdtrainer Erik Paarhuis met de mededeling dat hij per direct zijn werkzaamheden bij de Bevers ging stoppen wegens privéomstandigheden.

Voor de zoveelste keer pakte wij de saaie snelweg naar het hoge noorden op weg naar de hoofdstad van de hunnebedprovincie.

De wedstrijd daarentegen was allermist saai, 1e set bestond uit een hoge servedruk met messcherpe opslagen scherend over de netrand. De Assenaren waren daar net iets beter in en wonnen de openingsset met 25-22.

De 2e set kregen we beter vat op deze opslagen, speelde blokkerend,verdedigend en aanvallend een goed spel en eindige de set, hoe kan het ook anders met een ace, 23-25!

De derde set was weer voor zwerfkeidames met 25-19, het publiek stelde de sanitaire noodstop nog even uit want de wedstrijd was spannend met lange rally’s over en weer, onmogelijke ballen werden toch gehaald.

En dan de vierde set de bevers zetten de sudossenaren het mes op de keel, goede servicedruk, twee killblocks van onze 70 inch grote spelverdeler en we vergeten het af te maken!

We staan 15-8 voor, en ineens gaat licht uit, tot overmaat van ramp wordt een snoeiharde bal in de 3meter van onze diagonaal door de scheids uitgegeven omdat het allemaal iets te snel voor hem ging. Time-outs en dergelijke het gaat niet meer en verliezen met 25-22.

Jammer dat je in onze beleving even goed bent en goed speelt en jezelf vergeet te belonen!

Desondanks verlieten we de sporthal met opgeheven hoofd wetende dat we aanstaande zaterdag weer thuis spelen in mooie, pittoreske Lemelerveld om 1900 uur tegen de koploper,

Namens dames 1 graag tot ziens!

Trainer/coach Eric Eisink

Geef een reactie