De avond fietsvierdaagse in een ander jasje!

Advertenties

De avondfietsvierdaagse zal dit jaar plaatsvinden op maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni in Lemelerveld. Omdat het steeds moeilijker wordt om voldoende vrijwilligers te vinden, voeren we enkele veranderingen door. Zo wordt de route niet langer met pijlen uitgezet, maar zal u zelf weer de route moeten lezen vanaf een kaart/routebeschrijving. Terug naar de oude tijden, en dus een routestandaard voor op uw stuur!
Verder hebben we alleen voor de kinderen die drie dagen fietsen een kleine verrassing. Wat dat is, houden we nog even geheim! Omdat veel mensen aangaven niet veel om een medaille te geven, hebben we deze afgeschaft. Dit heeft als gevolg dat de kosten voor deelname veranderen. Op maandagavond betaalt u €4,-, hiervoor mag u de hele week mee fietsen. Als u op dinsdagavond start, betaalt u €3,- om de rest van de week mee te fietsen, woensdagavond €2,- en op donderdagavond nog maar €1,-. Wij maken geen gebruik meer van speciale dagkaarten, maar meefietsen voor slechts één of twee dagen is nog steeds mogelijk.
Dit jaar hebben we weer mooie routes in de omgeving uitgestippeld. Iedere avond kunt u kiezen tussen routes van ca. 20 km of ca. 30 km. Dit jaar zal niet Polyhymnia optreden op donderdagavond, maar: Bloaskapel de Heujschudders! Zij staan dan klaar op het Kroonplein voor een muzikaal onthaal.

Start: tussen 18.00 en 19.00 uur
Locatie: Koffiehus de Kletsmajoor, Kroonplein 26 Lemelerveld
Organisatie: Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek
Meer info: Kulturhus de Mozaïek 0572 370306
​Mailadres: Info@kulturhuslemelerveld.nl

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten