De 1000e inzending

De duizendste inzending voor de 75-euro actie van de Dorpen van Morgen is gevallen in Lemelerveld. Jos en Saskia ten Have ontvingen daarom een presentje van de organisatoren in de vorm van een streekproductenpakket.

Het is niet zo vreemd dat het juist inwoners uit dit dorp waren, want het aandeel van Lemelerveld in de declaraties is de laatste weken relatief groot, aldus Dorpen van Morgen. Dit is waarschijnlijk een gevolg van de actieve inzet van een aantal ondernemers in het dorp.

Zo vertelt Jos ook dat hij door een actie van de bouwmarkt weer attent werd gemaakt op de actie. In 2020 heeft hij 64 zonnepanelen op zijn dak gelegd om in de energiebehoefte van zijn huis en zijn bedrijf te voorzien. Omdat ze jaarlijks 20.000 kilowattuur opwekken en veel minder gebruiken hebben ze aansluitend een hybride auto en e-bikes aangeschaft. Ook op deze manier maken Jos en Saskia gebruik van de opgewekte stroom.

“Op naar de 2000”, aldus Henk Luning van Dorpen van Morgen. De actie is in verband met de corona-perikelen verlengd tot eind 2021. Op https://dorpenvanmorgen.nl/energiespel/  staan de voorwaarden en tips voor aankopen. Het gaat om producten of diensten waarmee u energie bespaart of duurzame energie opwekt. Als je een foto van de kassabon uploadt en de contactgegevens invult wordt er maximaal 75 euro op het ingevulde bankrekeningnummer gestort.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten