Datum vooroverleg gepland voor Dahlia creaties tijdens Sukerbietenfeest 2019!

Dinsdag 28 mei komen wij om 20.00 uur bijeen bij Brugstede (Meester Gorisstraat 3).
Dan maken we samen afspraken, wat eenieder (groep of individueel) wil maken, om op tijd eea te kunnen voorbereiden. Ook zullen we deze avond het thema van dit jaar bedenken.
Heb je je nog niet opgegeven maar nog wel belangstelling om mee te doen. Mail of bel dan naar mail@betsyramerman.nl of door een telefoontje naar 06-51398980. Dan zetten we je alsnog op de lijst.
We hebben in 2018 ervaren dat inwoners van Lemelerveld, jong en oud het nog steeds leuk vinden om mooie creaties te maken met deze veelzijdige bloem.
Maar vooral het samenzijn van verschillende leeftijdsgroepen uit alle hoeken van het dorp werd als zeer bijzonder ervaren, het ontmoeten, elkaar leren kennen, leren van elkaar en ga zo maar door. Fantastisch toch om zo samen gezellig bezig ter zijn onder het genot van een hapje en een drankje.
Naast bovengenoemde is het natuurlijk ook een mooie aankleding van het dorp tijdens de feestweek, waar elke bezoeker van kan genieten in ons mooie dorp.
Wat is onze bedoeling:
– uitbreiden van het aantal vlonders in het kanaal
– kunstwerken op het Kroonplein
– schildersezels op het Kroonplein maar dan met schilderijen van dahlia’s
Maar misschien heb je eigen ideeën voor een creatie namens de buurt of een vriendengroep.
Voor de duidelijkheid, het is niet de bedoeling dat je hier weken mee aan de slag bent. De materialen worden door Stichting Festiviteiten beschikbaar gesteld. De plakdag is op maandag 12 augustus in de feesttent. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Ook hoef je geen ervaring te hebben met plakken, er is voldoende ervaring aanwezig om je te helpen.
Een Dahlia groet van de enthousiastelingen:
Diny Laarman,Klazien Broeks, Hermien Schrieken, Willemien Laarman, Gery van Zijl en
Betsy Ramerman

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *