Datum opening Natuurbad Heidepark bekend!

Zondag 14 april zal Natuurbad Heidepark zijn deuren weer openen voor het publiek.

De lente is begonnen, de zon laat zich weer zien. Op het Natuurbad Heidepark wordt al hard gewerkt om het geheel weer ingericht en netjes te krijgen voor de opening op 14 april as.
Deze opening zal in ieder geval weer samen met Unicef plaatvinden. Het zal weer een gezellige en actieve middag worden, noteer deze datum alvast in uw agenda. Nadere informatie ontvangt u de komende periode via de media, facebook en op onze website www.natuurbadheidepark.nl

Net als andere jaren hebben we ook weer een voorverkoop van abonnementen. Besteld u de abonnementen voor 1 mei 2019 dan maakt u gebruik van aanzienlijke kortingen. Wilt u geen abonnement maar ons wel steunen, dan kunt u donateur worden. Alle informatie over deze abonnementen en donateurschap vindt u op genoemde website.
Zoals u weet wordt er veel ontwikkeld op Natuurbad Heidepark, de kabouterhuisje reizen de grond uit, de invaliden toilet is in aanbouw. We zijn inmiddels in het bezit van een strandrolstoel. Dit alles wordt mogelijk gemaakt met subsidies en bijdragen van instellingen en sponsoren. Ook nu doen wij weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dus heeft u uw stem nog niet uitgebracht, denk dan nog even aan Natuurbad Heidepark. Dit keer sparen we voor educatieve speeltoestellen voor de jongste bezoekers van het natuurbad. Door de strenge eisen die er aan de speeltoestellen worden gesteld, zijn er afgelopen jaren enkele verwijderd. Dit willen we graag weer aanvullen met nieuw educatief vermaak.

Geef een reactie