Dames LHC verliezen van koploper Heeten

Voor de dames van Auto van Ewijk/LHC begon de tweede seizoenshelft afgelopen zaterdag gelijk met de derby in en tegen de koploper Heeten.

De dames begonnen de wedstrijd sterk met een 0-3 voorsprong, waarna ook Heeten het eerste doelpunt wist te scoren. Halverwege de eerste helft zorgde een mindere fase met veel balverlies bij Auto van Ewijk/LHC ervoor dat Heeten een aantal makkelijke doelpunten kon maken en zo op voorsprong kwamen. Met de rust stond er een stand van 17-12 op het scorebord.

Opdracht voor de tweede helft om meer initiatief te nemen en als team te gaan spelen. Ondanks dat dit beter ging dan in de eerste helft, kreeg Auto van Ewijk/LHC nog niet altijd grip op de goede opbouwrij van Heeten. Na 60 minuten was de eindstand 32-25 in het voordeel van Heeten.

Volgende week zondag 21 januari staat de thuiswedstrijd tegen DOS op het programma. De dames hebben nog wat goed te maken na de eerste wedstrijd tegen deze tegenstander, dus alle support is welkom!