Dames 2 van de Bevers net geen Kampioen

Zaterdag 14 mei, de laatste thuiswedstrijd voor De Bevers dames 2. Last minute kwamen we er achter… Bij 4-0 winst tegen Leevoc DS 1, worden we kampioen. Onder leiding van aanvoerster Romy zijn er de nodige voorbereidingen getroffen. Slingers opgehangen, trommels klaargezet, vrienden families en geliefden zaten op de tribune, alleen nog “even” 4-0 winnen.

De eerste set voelde nog iets wat onwennig aan… En ondanks de gespannen spiertjes kwamen we in de flow. De tweede set werd gemakkelijk gewonnen met slecht 25-11! Kat in het bakkie zou je denken… Ook de derde set winnen we vrij gemakkelijk en we zien onszelf al met medaille, roosje en een drankje in de kantine staan…

De 4e set waren we het even helemaal kwijt. De serve passé kwam niet lekker meer en het duurde even voor we weer op ons niveau kwamen. De stand was inmiddels 11-1, maar we kwamen terug, zelfs nog tot 20 punten! De spanning was om te snijden. Iedereen die aanwezig was in de sporthal hield z’n adem in.

En toch, helaas. De laatste set ging verloren. Jammer, onnodig en balen! Publiek ontzettend bedankt, fijn om weer te kunnen en mogen spelen voor volle banken! Aan de sfeer lag het zeker niet!

We kunnen terugkijken op een goed seizoen! Ondanks de vreemde corona periode hebben we veel leuke wedstrijden gespeeld, op naar volgend seizoen!

Foto’s: Hans Heerink

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *