Dalfsen komt niet van “groene” tegoedbonnen af.

Veel inwoners van de gemeente Dalfsen hebben recht op 75 euro subsidie op eventueel energiezuinige maatregelen, maar ze hebben hier niet allemaal aanspraak op gemaakt. Om de actie een extra zwengel te geven komen de bonnen meer bij bouwmarkten te liggen.

Bouwmarkten

Voorheen was het zo dat inwoners eerst zelf de duurzame maatregelen moesten doorvoeren en betalen, waarna ze later bij de vereniging dorpenvanmorgen.nl hun bon konden declareren. Nu zoekt Dorpen van morgen meer de toenadering tot Bouwmarkten  en andere winkels in de gemeente. Zodat huishoudens direct de subsidie krijgen als ze wat aanschaffen. De nieuwe zwengel wordt per heden gegeven. Inwoners dienen zich nog wel te melden, zodat gecheckt kan worden dat huishoudens niet voor een tweede keer hun tegoed kunnen inwisselen.

Dit kun je dus doen op de website van www.dorpenvanmorgen.nl/gratis

Hulp nodig? Jouw voorkeuzewinkel kan de aanmelding ook voor je verzorgen.

Energie zuinige maatregelen

Artikelen die hier voor in aanmerking komen zijn o.a. led dimmers, schakelklokken, isolatiemateriaal, keukenboilers, thermostatische kranen, waterbesparende douchekoppen, Led lampen, tochtborstels, brievenbus borstels, leidingisolatie, radiatorfolie, energiezuinige apparaten en radiatorfolie.

Deelnemende winkels in Lemelerveld zijn Hubo Lemelerveld en Elektrocentrum

De actie start dus op 12 oktober en loopt tot de subsidiepot leeg is. De verwachting is dat de bodem niet zo snel bereikt zal zijn. Eind december stopt de actie in ieder geval.

Dorpen van Morgen en Gemeente Dalfsen hopen met deze tegoedbonnen op een nog duurzamere gemeente.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Leeg Voor Facebook

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten