Dahlia ook in 2019 aanwezig in de Feestweek!

Zoals jullie hebben gezien is de dahlia terug in Lemelerveld, tijdens de feestweek dreven er mooie creaties in het kanaal. We hebben ervaren dat inwoners van Lemelerveld, jong en oud het nog steeds leuk vinden om mooie creaties te maken met deze veelzijdige bloem.

Maar vooral het samenzijn van verschillende leeftijdsgroepen uit alle hoeken van het dorp werd als zeer bijzonder ervaren, het ontmoeten, elkaar leren kennen, leren van elkaar en ga zo maar door. Fantastisch toch om zo samen gezellig bezig ter zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Naast bovengenoemde is het natuurlijk ook een mooie aankleding van het dorp tijdens de feestweek, waar elke bezoeker van kan genieten in ons mooie dorp.

Dit geeft ons de energie om door te gaan!

In de feestweek hebben meerdere buurtverenigingen ons aangesproken, volgend jaar (inmiddels alweer dit jaar) mee te willen doen. Veel buurten en vriendengroepen zitten binnenkort bij elkaar voor de nieuwjaarsborrel, het leek ons dus een goed moment om nu een oproep te doen.

Mooi gespreksonderwerp voor onder de borrel!

Wat is onze bedoeling:

– uitbreiden van het aantal vlonders in het kanaal

– kunstwerken op het Kroonplein

– schildersezels op het Kroonplein maar dan met schilderijen van dahlia’s

Maar misschien heb je eigen ideeën voor een creatie namens de buurt of een vriendengroep.

Voor de duidelijkheid, het is niet de bedoeling dat je hier weken mee aan de slag bent. De materialen worden door Stichting Festiviteiten beschikbaar gesteld. De plakdag is op maandag 12 augustus in de feesttent. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Ook hoef je geen ervaring te hebben met plakken, er is voldoende ervaring aanwezig om je te helpen.

Graag horen we via mail: mail@betsyramerman.nl  of door een telefoontje naar 06-51398980 of je belangstelling hebt om mee te doen. We plannen dan een avond, waar we ideeën en e.e.a. nader afstemmen.

 

Een Dahlia groet van de enthousiastelingen:

Diny Laarman

Klazien Broeks

Hermien Schrieken

Willemien Laarman

Gery van Zijl

Betsy Ramerman

Geef een reactie